BURSA / İNEGÖL - İnegöl Borsa İstanbul Anadolu İmam Hatip Lisesi

Ekm

Bursa İl Milli Eğitim Müdürlüğü Din Öğretimi ile Bihmed tarafından organize edilen 11. Ve 12. Sıınıflara Kazanım Deneme Sınavları yapıldı.

Ekm

Leyle-i Mevlid kapsamında okulumuzda kaybedenin olmadığı Siyer-i Nebi Yarışması düzenledik.

Ekm

Alemlere Rahmet olarak gönderilen Hz.Muhammed Mustafa sallahu aleyki ve sellemin doğduğu gün olan Leyle-i Mevlid gününü Okul Müdürümüz Yasin Genç, Uludağ Camii İmamı-Hitabet Öğretmenimiz Ubeydullah Durmuş ve Öğrencilerimiz ile İnegöl Alanyurt Uludağ Camiinde mevlid kandili programı gerçekleştidiler.

Ekm

İmam Hatipliler Haftası nedeniyle okulumuza ziyaret eden ihmed başkanı Ahmet Taştan ve yönetim kurulu üyeleri okul müdürümüz Yasin Genç'e

önder imam hatipliler derneğinin 18.kurultayının şiarı olan Adalet ve Merhamet adlı belge takdim edildi

Ekm

Öğretmenlerimiz Covid dahi olsa Online sınıfa bağlantı kurup Çocuklarımız olan Öğrencilerimizi Eğitimsiz bırakmıyoruz.

Ekm

12.sınıf öğrencilerimiz üniversite sınavlarına daha iyi hazırlanmaları için ücretsiz soru bankalarılarıyla destek oluyoruz.

Ekm

Okulumuzda Fizik - Kimya- Biyoloji dersleri her dersin kendilLabaratuarında uygulamalı yapılmaktadır. DENE - YAP YAŞA

Ekm

29 Eylül Çarşamba günü yıl boyunca yapacağımız deneme serilerinin 1.sini gerçekleştirdik.

Öğrencilerimizin Tamamına ( 9,10,11,12. Sınıflar) Hazırbulunuşluk Denemesi yaptık.

Eyl

Bugünkü Cuma Namazını Okul Öğrencimiz İlçemiz Dr. Emin Acar İmam Hatip Ortaokulunda hutbe okuyup namazı kıldırdı

Cumamız Mübarek Olsun

Eyl

Okullarımızda #yüzyüzeeğitime devam etmek için okul+ilçe milli eğitim+isg+sağlık bakanlığı elele vererek covid önlemleri aldık ve kazanacağız.

Eyl

#yüzyüzeeğitime üniversite sınavına hazırlık için 12. Sınıf #dyk kurslarınla devam ediyoruz.

Kurslarımız hafta için hergün 16:10 - 17:40 arasındadır.

Eyl

#yüzyüzeeğitime hazırlık çalışmalarımız öğretmenler kurulu toplantımızla devam etmektedir. Tüm Tedbirlerimizi Aldık.