BURSA / İNEGÖL - İnegöl Borsa İstanbul Anadolu İmam Hatip Lisesi

Mrt

Çanakkale Zaferi'nin 109.yılı kutlamanın ve vatanı,milleti ve kutsal değerlerini korumak için savaşarak, bu uğurda canını vermiş

aziz şehitlerimizin "Şehitler Gününü" idrak etmenin milli gururunu yaşatan sevgili öğrencilerimize,Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenimiz  Özlem UYAR ve Fizik öğretmenimiz Ülkü ÖZÇELİK 'e teşekkür eder,

Bu toprakları bize mukaddes bir vatan kılan  aziz şehitlerimizirahmet ve şükranla anıyoruz.

Mrt

OKUYORUM Projesi kapsamında bu ay Yedi Güzel Adamdan ERDEM BEYAZIT'ın "Sebep Ey "adlı şiir kitabını okuyup tahlil eden öğrencilerimize ve onlara rehber eden

Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenimiz Tuğba YURDUSEV GÜRBÜZ'e teşekkür eder,çalışmalarında başarılar dileriz.

Mrt

Pİ GÜNÜNÜ hatırlatan ,pano hazırlanmasına vesile olan Matematik öğretmenimiz Pelin YILMAZ hocamıza ve emeği geçen öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Tüm İslam Aleminin ramazanı mübarek olsun.

Okulumuz meslek Dersleri öğretmenlerinden Fatma Şevval TOSUN ve Sabriye KARTAL öğretmenlerimizin rehberliğinde okulumuz girişinde ramazan sokağı oluşturuldu.

Ramazan ayının manevi havasını hissettiren sokağımızın hazırlanmasında emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik eder,hayırlı ramazanlar dileriz.

Mrt

KUTADGU BİLİG (YUSUF HAS HACİP)

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında mutluluk veren bilgi anlamına gelen ve Yusuf Has Hacip'in kaleme aldığı Kutadgu Bilig adlı eseri bölüm bölüm okuyarak tahlil eden

Okulumuz Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenlerimizi ve öğrencilermizi tebrik eder,çalışmalarında başarılar diliyoruz.

Dilimizin zenginlikleri projesi kapsamında bir çok etkinliğe rehberlik eden ve en son Kutadgu Bilig'in okunup tahlil edilmesine vesile olan Tuğba YURDUSEV GÜRBÜZ,Şenay AKGÜN,Özlem UYAR ve Müslüme EKİNCİ hocalarımıza teşekkür ediyoruz.

Proje kapsamında

• Kitabın animasyon versiyonu izletildi
  • pano çalışmaları yapıldı.

Mrt

Allah bu millete bir daha istiklal Marşı yazdırmasın.

Pano hazırlayan öğrencilerimize ve öğretmenlerine teşekkür ederiz.

Mehmet Akif Ersoyu rahmet ve şükranla yadediyoruz.

Mrt

İstiklal Marşımızın kabulünün 103.yıl dönümünde öğrencilerimizin hazırladıkları proğram çok güzeldi.Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize çok teşekkür ederiz.

ALLAH BU MÜLLETE BİR DAHA İSTİKLAL MARŞI YAZDIRMASIN

FİNAL YOLUNDA BAŞARILAR

SEVGİLİ ÖĞRENCİLERİMİZ.

Okulumuz Futsal takımı 2023-2024 eğitim öğretim yılında çok güzel başarılar elde etti.

Fevzi Başaran Anadolu İmam Hatip Lisesine 3-2 yenilerek başlayan okulumuz futsal takımımız  sırasıyla

Hacı Sevim Yıldız-2 Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini 4-2,

Özel İnegöl Kültür Kolejini 10-1,

Bursa Borsa İstanbul Anadolu Lisesini 4-0 yenerek Finale yükselmiştir.

Final maçı 05/03/2024 Salı günü saat 11.00 de Fevzi Başaran Anadolu İmam Hatip Lisesi ile yapılacaktır.

Öğrencilerimize başarılar diler,emeği geçen Beden Eğitimi öğretmenimiz Erkan ÇETİN'e teşekkür ederiz.

Mrt

Çocuk Eğitiminde annenin mi etkisi fazladır? babanın mı etkisi fazladır?

11/A sınıfı öğrencilerimiz günün başlangıcında çok heyecanlıydılar.herkesin fikrine başvuruyordular.Zaten sorumluluk bunu gerektirirdi.

Hakeden kazansın deyip işin içinden çıkmakta vardı.Nihayet öyle oldu.Jüri değerlendirmesi sonucunda "Eğitimde annenin etkisi daha fazladır "tezini savunan gurup birinci oldu.

Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik eder ,başarılar dileriz.

Mrt

Dilimizin zenginlikleri projesi kapsamında etkinliklerimiz devam ediyor.

Dilimizin zenginlikleri projesi kapsamında Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeni Tuğba YURDUSEV GÜRBÜZ'ün organize ettiği Atasözleri  ve deyimler bilgi yarışması yapıldı.

Okulumuz çok amaçlı salonunda yapılan yarışmada 12/A ile 12/C sınıfları yarıştı.Başabaş geçen yarışmada ipi göğüsleyen sınıf 12/A oldu.Bütün öğrencilerimizi tebrik ediyor,emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Şbt

26 Şuabat-3 mart 2024 tarihleri arasında kutlana 35.vergi haftası nedeniyle9,10 ve 11. sınıf öğrencilerimize Hazine ve Maliye bakanlığı tarafından hazırlanan

ve EBA 'da yer alan CD'lerin gösterimi sağlanarak "Vergi Bilincini Geliştirme Eğitimleri" verilmiştir.

İnegöl ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün 02.02.2024 tarihli

İlkyardım öğrenci,veli farkındalık semineri 22/02/2024 tarihi Perşembe günü okulumuzun çok amaçlı salonunda

9.sınıflarımıza verilmiştir.Katkılarından dolayı İhsan GÖL hocamıza teşekkür ederiz.

Şbt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi Kapsamında "Atasözleri ve Deyimler" pano çalışması okulumuzda yapıldı.

Türkçemiz varken ne gerek diğer dillerin kelimelerine...

sınıf içi ve sınıf dışı yapılan etkinliklerde Türk Dili ve Edebiyatı zümresinin dayanışması bizleri mutlu etti.Türk Dili ve Edebiyatı zümresi Tuğba YURDUSEV GÜRBÜZ,Özlem UYAR,Müslüme EKİNCİ ve Şenay AKGÜN öğretmenlerimize ve emeeği geçen bütün öğrencilerimize teşşekkür eder,çalışmalarında başarılar dileriz.