BURSA / İNEGÖL - İnegöl Borsa İstanbul Anadolu İmam Hatip Lisesi

Tayyip Ali DEMİR - OKUL MÜDÜRÜ

TAYYİP ALİ DEMİR - OKUL MÜDÜRÜ

1968 yılında Bayburt´ta  doğdu.İlk,orta ve liseyi Bayburtta okuduktan sonra 1989 yılında Atatürk Üniversitesi Kazım Karabekir Eğitim Fakültesi  Matematik Öğretmenliği bölümünden mezun oldu.Sırasıyla Bayburt Cumhuriyet Ilköğretim Okulu,Muş Varto Kaynarca Orta Okulu (Yd.Sb.Öğrt ), Hatay Reyhanlı Lisesi,Bayburt Ticaret Meslek Lisesi,Bayburt Rekabet Kurumu Anadolu Öğretmen Lisesi,Bursa İnegöl Ticaret Meslek Lisesi,Zeki Konukoğlu Anadolu Öğretmen Lisesi,Yenice 19 Mayıs orta okulu,Dörtçelik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi okullarında öğretmenlik, Müdür yardımcılığı,Müdür Başyardımcılığı ve Okul müdürlüğü yapmıştır.2014 -2019 arasında  Dörtçelik MTAL Okul müdürlüğü görevini,2019-2022 yılları arasında  Haci Sevim Yıldız-5 Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (Ticaret Meslek Lisesi) Müdürlüğü görevlerini yürütmüştür.01.08.2022 tarihi itibariyle İNEGÖL BORSA İSTANBUL ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ müdürlüğü görevini yürütmektedir. Evli ve 3 çocuk babasıdır.